Songy- Humbauville
Door: Eugene Uiting
Blijf op de hoogte en volg Eugène
19 April 2008 | Frankrijk, Humbauville
19 April 2008 - 20:40
Ton Claessen:
Hallo Eugene,
Vanavond heb ik de tijd genomen om je verslagen door te nemen. Chapeau! Je bent al een heel stuk opgeschoten en ik heb even op de kaart gekeken. Al snel werd duidelijk dat 'de kaart niet het gebied is'. Bewonderingswaardig hoe je de zaken aanpakt en hoe alles verloopt. Je ontmoetingen, echt heel bijzonder.
Ik blijf je volgen en reis in gedachten met je mee!
Alle goeds en vergeet vooral niet te geniet en van je tocht. -
19 April 2008 - 22:51
Lenny:
Met May it be was heel Animo in gedachten even in Frankrijk bij je op bezoek!
Wat ben je toch een bofferd: een draadje uit je blaar!
Morgen ga ik met Jos een stuk(je) aan zee lopen.....
't Ga je goed! -
20 April 2008 - 08:59
Caroline:
Even een reactie op al je informatie vanuit Frankrijk. Om kort te gaan het is een verrijking vanlichaam en geest met el je ontmoetingen en ervaringen.
Gisteravond een zeer geslaagd concert in de kerk. en zoals Lennie al zegt we waren allemaal even in Frankrijk bij het lied "me the sun forever shine".
Geweldig concert en zeer goed sfeer in de Kiesstolp. Wordt nog vervolgd.
Veel geluk en gezondheid tijdens het vervolg van je zeer geest verrijkende tocht.
Caroline -
20 April 2008 - 09:53
Antoon /Jeanne Rijpk:
We genieten van je reisverslag en de contacten met de mensen. -
20 April 2008 - 10:43
Irene:
Hoe krijg je het toch weer voor elkaar.
Nu weer een heel survival pakket mee ...
Als die blaar alles is...Au revoir,
de bende van Weijs -
20 April 2008 - 12:45
Winnie:
in gedachten reis ik met jou mee en wens voor jullie dat het mag brengen wat jullie ervan verwachten sterkte -
20 April 2008 - 17:29
Ank:
Hoi Eus,
Al weer bijzondere ontmoetingen en fijne mensen. Je gaat je derde week al in en Parijs zie je zowat liggen. Geniet en ben blij, dat wens ik je toe.
Liefs,je zus