Troyes-Chaource-Vezinnes
Door: Eugene Uiting
Blijf op de hoogte en volg Eugène
23 April 2008 | Frankrijk, Parijs
23 April 2008 - 20:44
Jos:
Hallo Eugène, het stukje zelfreflectie was een van je doelen deze reis, en ik hoop dat je die spiegel vaak zult gebruiken, in de ontmoetinging die je hebt zul jij je verankering hervinden.
23 April 2008 - 20:51
Hallo Eugene
Wat een verhaal,ze worden steeds langen en spannender We volgen ze elke dag.
Hopenlijk heb je net zo'n mooi weer als wij.
Veel succes nog Eus,en blijf gezond.
24 April 2008 - 05:54
Christine:
Wat fijn om te lezen dat je nu de rust vindt om je gedachten te laten gaan! Ik wens je nog veel meer mooie gedachten toe. -
24 April 2008 - 07:38
Ellen:
Lieve Eus, doet me goed te lezen over je innerlijke reis. Hoe is het met "alleen een" zijn en niks moet ?
Wees zuinig op jezelf !
Vertrek zelf vanavond naar Frankrijk en heb er veel zin in.
Lieve groet
Ellen -
24 April 2008 - 07:54
Irene:
Laat de boel daarboven maar eens goed werken!
Zo alleen kom je vaak op zoveel andere gedachten waar je normaal nooit toe zou komen!
Hoie woh.
24 April 2008 - 08:40
Anja:
Mooi he, alle rust en gelegenheid als je alleen bent om aan jezelf en wat belangrijk voor je is toe te komen!
Je schrijft ook dat je misschien je route gaat aanpassen via Somport. Over een paar weken ga ik zelf weer een stuk lopen in zuid-Frankrijk, namelijk tot de Spaanse grens. Het eerste stuk in Spanje na St Jean is inderdaad best druk. Is dat in Frankrijk ook zo? In dat geval overweeg ik ook om de andere route te nemen! Wel is de tocht over de Pyreneen vanaf St Jean adembenemend mooi en de overnachting in Roncevalles een ervaring op zich!
lieve groet,
Anja
24 April 2008 - 10:43
Annemie:
Hoi Eus,wat een verhaal zeg, leuk om te lezen. Wellicht wordt het nog een mooie roman! We blijven je volgen en zijn blij dat alles goed gaat, geniet ervan!! -
24 April 2008 - 13:28
Jacques:
Van de Champagne naar de Bourgogne. Deze omgeving moet wel rust in je hoofd brengen. Of door de mooie natuur, of door het edele vocht wat deze natuur voortbrengt, of wellicht door beiden. Moedige conclusies die je trekt. -
24 April 2008 - 14:01
Olaf:
Hi Eugene,
Wat een openbaring en uiting allemaal. Interessant dat alles. We leven en we gaan steeds maar voorwaarts terwijl wij het achterwaarts pas beter begrijpen.
Je ziet dat je voor een groot deel zo ook je geluk zelf kunt bepalen. Ik laat mij verder verrassen door je boeiende ervaringen aan het papier toevertrouwd. Veel plezier op je pad. Je bent niet de eerste collega die gaat en op dit moment ean het lopen is en zeer zeker niet de laatste!
Verras je zelf nog meer. -
24 April 2008 - 19:42
Eugene,:
Ik ben trots op je, zo vrijmoedig als je vertelt over je hetgeen je nu gewaar wordt.
Liefs,
Ank -
24 April 2008 - 20:56
Tante Mia (Well):
Eugene, ik bewonder jou .
Nog heel veel moed en sterkte
voor de volgende nog zoveel kilometers. -
24 April 2008 - 21:56
Fleur:
hoi pap,
ik heb net even afstandmeten.nl gedaan, en van venlo naar Troyes was ong. recht toe recht aan 373.484 km dus je hoeft er nog maar iets van 1600 km:P succes!!!!
xxx -
25 April 2008 - 07:15
Tonnie:
Hoi Eugene: Boeiend om je verhalen te lezen. Misschien een schrijver aan je verloren gegaan. Hoewel verloren ????
De dingen die je nu zo positef ervaart, zijn prachtig, maar er zijn erbij die je ook dicht bij huis te vinden zijn, alleen zijn ze dan zo gewoon dat je ze vaak niet meer ziet.
xxTonnie -
25 April 2008 - 20:26
Annie En Cor:
Even testen of de mailtjes van uit onze hotelkamer verzonden worden -
25 April 2008 - 20:50
Annie En Cor:
Moet bericht kort houden,wordt anders niet verzonden.Veel files onder weg.
Goed hotel
Groetjes Eus -
25 April 2008 - 20:56
Annie En Cor:
Gaan morgen door Wenen lopen, maar geen 35KM zoals jij.Kan alleen maar korte berichtjes sturen,misschien een te goedkopen kamer genomen. -
27 April 2008 - 19:51
Sraar:
Hallo Eugène, mijn bewondering voor je tocht met je lichaam, je hart en ziel en je voeten.Het geeft je zo te lezen al een rijkdom aan ontmoetingen met anderen en de tocht zal vooral ook in jezelf gaan.Alle goeds gewenst daarmee en keep on going !