Bedous-Col de Somport-Jaca
Door: Eugene
Blijf op de hoogte en volg Eugène
27 Mei 2008 | Spanje, Jaca
27 Mei 2008 - 09:14
Pim:
Viva L'Espagna! -
27 Mei 2008 - 12:02
Anne-Riet:
Hoi Eugene.
Wat een welkom in Spanje met zo'n slecht weer. Goed dat je voor je eigen veiligheid hebt gekozen.Blijf dat doen. Fijn dat daar ook weer een pelgrimsmis was.Je hebt het over 45 man, zijn er geen vrouwen bij?
Ik wens je dezelfde gastvrijheid toe als je in Frankrijk hebt ervaren. Verder veel zonneschijn en succes!
Veel liefs van Anne-Riet.
27 Mei 2008 - 12:39
Leny:
fijn dat Spanje is bereikt, olé, olé. -
27 Mei 2008 - 12:46
Geert En Christel:
Hallo Eugène,
Op de verjaardag van Tante Nel vertelde je me over je voornemen om naar Santiago te lopen, en nu zit je inderdaad al in Spanje.
We hebben veel bewondering voor je doorzettingsvermogen en lezen je verhalen met veel interesse.
De Spaanse dichter Antonio Machado (1875-1939) schreef het mooie gedicht 'Caminante' over het unieke pad van elke reiziger. Want velen zijn jou voorgegaan naar Santiago, maar allemaal zullen ze een compleet andere verhaal te vertellen hebben. Iedere wandelaar wordt een ontdekkingsreiziger in een wereld die hij/zij al dacht te kennen.
'Wandelaar, je sporen
zijn de weg, en zij alleen;
wandelaar, er is geen weg,
de weg ontstaat in het gaan.
Gaandeweg ontstaat de weg,
en als je omkijkt
zie je de baan die nooit meer betreden zal worden.
Wandelaar, er is geen weg,
slechts een kielzog in de zee.'
Heel veel sterkte met de Spaanse loodjes!!
groeten,
Geert en Christel
27 Mei 2008 - 12:47
Geert En Christel:
Hallo Eugène,
'Wandelaar, je sporen
zijn de weg, en zij alleen;
wandelaar, er is geen weg,
de weg ontstaat in het gaan.
Gaandeweg ontstaat de weg,
en als je omkijkt
zie je de baan die nooit meer betreden zal worden.
Wandelaar, er is geen weg,
slechts een kielzog in de zee.'
Heel veel sterkte met de Spaanse loodjes!!
groeten,
laup ze en suces! -
27 Mei 2008 - 15:32
Jacques:
Hallo Eugene
Spanje bereikt dat is al een hele prestatie maar je weet dat er nog 900 veraderlijke kilometers voor de boeg liggen. In je verhalen komt steeds het religieuze aspect terug. Kun je in een volgend verhaal eens aangeven of je op dat vlak anders bent gaan denken?
Hou ze heel
Jacques -
27 Mei 2008 - 15:34
Sraar:
Ik heb weer een aantal berichten en belevenissen van je gelezen. Wat een geweldig avontuur en wat een ontmoetingen met geweldige mensen. Daar kun je zelf alleen maar een beter/ander mens van worden. Ben benieuwd hoe we je straks terugkennen. Eindelijk in Spanje, heel dichtbij dus... Nog veel ervaringen en moois gewenst ! -
27 Mei 2008 - 16:41
Anne-Marie De Wolf:
Hoi Eugene,
Afgelopen zondag met Animo gezongen bij het kapelletje van Genooi. Juist toen we het lied voor jou zongen, "Go in Peace", begon het te regenen. Er is dus toch een verbondenheid, door al dat water!!
Fijn dat je in Spanje bent. Dat geeft moed. Het ga je goed.
Anne-Marie de Wolf. -
27 Mei 2008 - 17:25
Irene:
Proficiat, je bent in Spanje!
Kei goed onderweg jij.
Hopelijk verloopt de rest van de tocht ook zo goed als de laatste tijd, want je maakt geweldige dingen mee.
Die man met de hamer, die kwam toch echt voorbij he?
Ook dat is een keer goed, dat hoort bij dit hele gebeuren.
Groetjes, en Viva Espagna!
Irene -
27 Mei 2008 - 20:13
Ank:
Hoi Eus,
Welkom in viva la Spanja. Ben voorzichtig en op naar de "laatste" 900 km.
Liefs,
Ank -
28 Mei 2008 - 17:53
Eugenie:
Hoi Eugene,
Je bent al in Spanje!! Je gaat als een speer. Petje af en een diepe buiging. Ik blijf je volgen en van je verhalen genieten. Veel geluk in de komende 900km. groetjes, Eugenie -
29 Mei 2008 - 10:16
Pim:
lelijke nieuwe lay-out hiero. -
31 Mei 2008 - 10:32
Winnie:
op je volgende bericht krijg ik een blanc pagina dus nog even reageren via deze ik hoop dat je het nog kunt lezen. We zijn een paar dagen op Terschelling geweest en daar heerlijk veel in de bossen gelopen maar na 10 km hebben wij het wel gehad dus de bewondering voor jou prestatie wordt steeds groter. Let op je veiligheid en kom veilig terug. knuffels winnie