Jaca-Arres-Ruesta-Sanguesa
Door: Eugene
Blijf op de hoogte en volg Eugène
29 Mei 2008 | Spanje, Sangüesa
29 Mei 2008 - 19:21
Christine:
Blijf vooral ook geloven in jezelf! -
30 Mei 2008 - 13:08
Irene:
Heb je al wat foto's van Spanje die je kunt laten zien?
Heel veel verder wandelgenot toegewenst.
Groetjes uit Well. -
30 Mei 2008 - 20:18
Hans Perik:
hoi Eugene
fijn dat je nu in spanje loopt, hopelijk is het niet net de 4 daagse van nijmegen allemaal in optocht naar santiago, na de tocht in frankrijk waar je veel alleen hebt gelopen zal het nu wel heel anders zijn. succes de volgende 900 kilometers
groetn uut Almelo
Hans uut twente -
01 Juni 2008 - 10:11
Ank,:
Hoi Eus,
Het is zondagmorgen, en de klokken hebben zojuist geluid, dus ik moest even aan je denken. En p zondag is er natuurlijk ook tijf om even een berichtje aan broertje te sturen. De weken zitten zo vol dat ik er dan gewoon geen tijd voor neem eerlijk gezegd. Vrijdagavond moest ik trouwens ook aan je denken. Ik heb die dag een collega van mij en nde echt verbonden en 's avonds moesten wij met ons managementteam naar het feest. Zoals gewoonlijk wordt er natuurlijk geld gevraagd maar wij vonden dit een slecht plan, geld s zo vluchtig, dus bedachten we zelf de invulling. We hebben 7 kado's voor het bruidspaar gekocht en die 's avonds overhandigd tot het 7e, dat kwam pas toen het donker was. Echter op het afgesproken tijdstip regende het honden en katten dus zagen wij onze verrassing als in het water vallen. Gelukkig was het na een kwartier droog en konden alle gasten mee naar buiten waar wij voor het bruidspaar 7 gelukslamionnen hebben opgelaten. Een oud thais en chinees gebruik. Een geluksbrenger. Wij hadden het thuis geprobeert om te zien of het ook zou lukken, en dat was niet heel erg succesvol. Maar Jacques had e.e.a. goed bestudeerd dus met zijn wijze raadgevingen lukte het die vrijdag perfect. Die lampionnen zwevend het heelal opzoekend ziend denk je dan even aan je broertje en zijn gezin en wens je hen ok dat geluk.
Fijne zondag verder!
XXX
Ank -
01 Juni 2008 - 11:51
Ellen Borsboom:
hallo eugene, ik lees met veel interesse je berichten, knap hoor, dat je het voor elkaar krijgt! Succes verder! -
02 Juni 2008 - 16:23
Leon Hendrikx:
Hoi Eugene,
ik las je mooie artikel, en met name de passage over vrouwen met borstkanker. Afgelopen weekend heb ik, met een team om me heen, meegedaan aan de Samenloop voor Hoop in Roermond. Een geweldige happening, waarbij de strijd tegen kanker centraal stond. Ook een groot aantal vrouwen die borstkanker hadden of hebben was van de partij. Indrukwekkend. Frappant dat dat nu op jouw weblog naar voren komt. Toeval bestaat niet!!! Gestuurd door.... zeg het maar.
Ik geniet van je verhalen!. Veel suc6, kracht,sterkte, maar vooral veel plezier verder!
Leon Hendrikx -
02 Juni 2008 - 16:33
Marjo Van Den Homber:
Sinds kort kan ik je berichten volgen, we waren afgesloten van de waar ben jij site. Een geweldige tocht en ervaring. Ik herken de onrmoetingen en de mooie kontakten die je onderweg opdoet,het is soms hartverwarmend. Geniet van het laatste gedeelte van je tocht. -
03 Juni 2008 - 21:13
Udo:
Hoi Eugene,
Sinds 29 mei laat je ons in de steek. Komt zeker omdat je daar over weinig internetfaciliteiten kunt beschikken. Ik ga ervan uit dat alles nog voorspoedig verloopt en dat je met de dag dichter bij je einddoel komt. Echt een geweldige prestatie. Ik vertrek morgen ook naar Spanje, maar dan niet te voet.
Succes de komende dagen/weken. Groet, Udo -
04 Juni 2008 - 11:29
Irene:
Proficiat met Pim z'n 20 ste verjaardag.
Dat zal wel even moeilijk zijn, om deze dag te moeten missen.
Wij zullen er eentje op je drinken.
Groetjes uut Well