Ook nu bepaald de weg mijn route
Door: Eugene
Blijf op de hoogte en volg Eugène
27 April 2010 | Frankrijk, Beaune
27 April 2010 - 10:46
Ellen :
Hi Eugene, mooi dat je hebt besloten het niet gelopen stuk alsnog te doen.Ik lees verder dat je een vriendin hebt. Ik hoop van harte dat het je allemaal goed gaat en vind het leuk je eens weer te zien en bij te parten na je terugkomst in NL. Bij ons op dit moment veel verdriet daar we onze leive max vorige week dinsdag onverwachts hebben moeten laten inslapen. Hij is toch 10,5 jaar lang een super trouwe maat geweest. 'Z'n broer mist hem ook. Buiten dit verlies alles goed. Wens je een mooie en voorspoedig reis. Liefdevolle groet,
Ellen
27 April 2010 - 16:45
Symboliek:
Tja boordevol symboliek al de eerste dagen, samen met Korintiërs 1 vers 15, de wederopstanding. Niet ver van je geliefde stuk loflied van de liefde 1 vers 13 af.Wens je de zon voor je, dus de schaduw achter je maar ook de zon in je hart bij deze wederopstanding.
In licht en liefde,
Yon -
27 April 2010 - 19:23
Ank:
Hoi Eus,
Zoals jij nu je weg gaat in La douce France ben ik vandaag mijn weg gegaan in ons mooie limburgse land met mijn collega Babsen. Volstrekt anders maar ook zeer inspirerende mensen ontmoet. Veel mooie levensverhalen gehoord met verrassende ontknopingen vaak. Ik wens jou ook veel mooie verrassingen toe, een helder hoofd die al die impulsen kan vatten, kortom weer een stukje meer levenswijsheid.
Kus, je zus! -
28 April 2010 - 14:40
Winnie:
Lieve Eus
We mogen weer af en toe een klein stukje met je meelopen
Heel veel inspiratie en transpiratie gewenst van mij en je broer
knuffels -
28 April 2010 - 18:06
Hans:
Eus je bent weer op pad en volg de weg die je moet gaan. Met mijn been gaat het voorlopig de goede kant op vandaag 1,5h gelopen zonde pijn dus wie weet . ik volg je