Bankrekeningnummer boven de site aangepast
Door: Eugene
Blijf op de hoogte en volg Eugène
11 Augustus 2008 | Nederland, Velden
Van verschillende kanten kreeg ik na thuiskomst het bericht dat de door hen gedane donatie voor Emmaus-Feniks Venlo terug gekomen was. Na enig speurwerk bleek dat er een typefout in het rekeningnummer boven de site stond. Thans is dat nummer aangepast.
Voor de duidelijkheid nogmaals:
Donaties ten bate van Emmaus-Feniks Venlo op rekeningnummer 96.43.37.096 t.n.v. E.G.P.H. Uiting
Mijn excuses voor het ongemak en ik hoop dat jullie toch nog bereid zullen zijn om een bedrag over te maken.
Ik ben vanavond de hele avond bezig geweest om foto's te sorteren en ik hoop jullie binnenkort nog een mail te sturen met daarin een koppeling naar nieuwe albums.
Nogmaals bedankt voor jullie gift.
Met vriendelijk groet
Eugène Uiting
12 Augustus 2008 - 06:23
Ank:
Hoi broertje, na zoveel maanden elkaar niet gezien te hebben dacht ik nu wel eens die neus van jou en Christine aan onze deur te treffen. Helaas! Ook toen wij bij jullie waren troffen we jullie niet thuis. Zou leuk zijn als we elkaar na zo'n intensief mailen over en weer ook nu in levende lijve het contact in sand kunnen houden. By the way, komen jullie naar de familiereunie in Groesbeek?
Groetjes, Ank